مشاوره حقوقی رایگان - حکم و اعتراض به حکم

سلام از همسرم جهت سرقت مدارکام از منزل شخص دیگری ک امانت گذاشته بودم در غیاب بنده مراجعه و بدون اطلاع صاحبخانه به سرقت میبرد که شکایت کردم و شاهد بردم و چون همسرم دارای سابقه میباشد ودرحال حاضر به جرم سرقت دیگری زندان میباشد در بازپرسی حکم جلب به دادرسی به شعبه بالاتر ارجاع گردید وقاضی شعبه طی 1جلسه قرار منع تعقیب به عنوان ... عنصر ربایش مطرح کرده درحالیکه من از همسرم از سال 96 جدا هستیم و از همان سال دادخواست مهریه و نفقه و طلب دیگری دارم که سفته داده را نمودم و از شاهد و حکم بازپرسی که به دادگاه ارایه داده و اینکه مواجه حضوری صورت گرفته ... فکر نکنم مستحکمتر باشه .ودرحال حاصر باید اعتراض به حکم کنم امانمیدانم چطور بیان نمایم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
موضوع پرونده شما باید با بررسی بیشتری پاسخ داده شود
حتما باید اوراق پرونده مطالعه بشود تا بتوانیم مشاوره صحیحی به شما بدهیم