مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

همسر بنده 2 روز هست دادخواست استرداد جهیزیه توی شورای حل اختلاف داده و در پرونده ای که برای حساب کاربری من توی سامانه ثنا ثبت شده نوشته رسیدگی بدوی. آیا بدون جلسه دادگاه میتونن جهیزیه رو ببرن؟
من فاکتوری از لوازمی که در این سالها تعویض کردم ندارم آیا میتونن لوازم جدید از قبیل فرش و تخت و تی وی رو ببرن؟ ممنون میشم پاسخ بنده رو بدین

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود جلسه میزارن همون جا صحبت کنید که این وسایل خودتان خریدید

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

با سلام. همیشه جلسه رسیدگی برگزار میشه. اگر شما یا همسرتون فاکتور و یا دلیلی دال بر تعلق اموال دارید ان اموال به زن یا مرد تعلق میگیرد. اما اگر هیچ کدام دلیلی ندارید طبق قانون مدنی اموال مورد استفاده زن متعلق به زن و اموال مورد استفاده مرد متعلق به مرد و اموال مشترک مانند یخچال به طرفین تعلق میگیرد