مشاوره حقوقی رایگان - ارث از وسایل منزل

سلام وقت بخیر
پدرم فوت شده و من دارای 4خواهر میباشم که دونفر از زن قبلی پدرم هستن و دونفر دیگه از شوهر قبلی مادرم و مادرم میخواد بعد از خودش تمام وسایل خونه روبه من بدهد آیا امکانش هست یا باید رضایت بقیه هم باشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرکسی می تواند اموال خود را به هرکسی بدهد اما باید در محصر این کار انجام شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، اگر مادرتون این خواسته رو درقالب یه وصیت قانونی بیاره ، بعدازفوتش تایک سوم اون اموال احتیاج به رضایت کسی نداره وبه شمامیرسه و مازاد یک سوم باید مورد رضایت پدرتون و دو خواهری که فرزندان مادرتون هستن باشه. درصورتی که بعضی ازاینهاکه اسم بردم راضی باشندوبعضی ناراضی ، به نسبت سهم اشخاص ناراضی از اون اموال کسر میشه. یادتون باشه خودشماهم بجز یک سوم وصیتی که میبرید، درمابقی اموال هم به عنوان وارث سهم میبرید. درصورت تمایل توضیح بیشترتماس بگیرین 09125352953

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وراث پدرتان شامل همسر ایشان و فرزندان خود پدرتان هستند نه شوهر سابق مادرتان و بله رضایت آنها نیز لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتون اموال خود را می تواند به نام شما بزند ولی اگر اموال پدرتان باشد رضایت سایر ورثه لازم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تمامی این اموال متعلق به وراث است چه شرعا چه قانونا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی که شخص در قید حیات می باشد می تواند در خصوص اموال خود هرگونه تصمیمی که می خواهد بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر وسائل متعلق به
مادر باشد امکان دارد

و بهتر است رضایت سایر ورثه اخذ گردد