مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جعل اسناد

باسلام
حدود 5 سال پیش یه وکالت کاری گذاشتم توی بانک بابت مدیرعامل شرکت که کارهای بانکیش رو انجام بدم . خودم هم اونجا یه حساب پس انداز دارم . ولی شرکت ورشکست شد و تازه متوجه شدم تعداد زیادی چک برگشتی رو بانک هم به حساب من آورده هم مدیرعامل . با بازرسی بانک صحبت کردم و قبول کردن که کار شعبه اشتباه بوده ولی شعبه قبول نمیکنه و میگه توی فرم افتتاح حساب درصدها پنجاه پنجاه خورده . در صورتی که بازرسی متوجه شد فرم افتتاح حساب با دو تا خودکار پر شده و چیزی که هستش من اصلا حساب مشترک باز نکردم که بخواد درصد بزنه و حساب و چک و همه چی به اسم مدیرعامل هستش . حتی چک ها هم با امضا مدیرعامل هستن. تصمیم به شکایت گرفتم میخواستم نظر شما رو بدونم . ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صدا صرفاً یک اماره می باشد اما شما می‌توانید آن را به دادگاه ارائه دهید و دادگاه درخواست نمایید که خود را برای سوگند احضار نمایند و یا جرح شهود کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید درخواست کارشناس رسمی دادگستری داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما شکایت جعل و سوء استفاده از سند مجعول را علیه مدیرعامل مطرح نمایید و

و از بانک هم میتوانید شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می‌توان طرح شکایت کرد