مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت در سفته

با سلام. شخصی با ادعای واهی مبنی بر طللب سفته 70 میلیونی در دادگاه اولیه فقط به خاطر این که قاضی هزینه کارشناس تشخیص اثر انگشت را بر دوش من انداخته بود و من چون اصلا به کسی سفته نداده بودم از پرداخت هزینه زوری سر باز زدم، برنده شد و تجدید نظر نیز همان حکم را بدون این که درخواست ارجاع به کارشناس من را بررسی کند تایید کرد. حالا من چی کار کنم؟ میتوانم به جرم جعل اسناد شکایت کنم؟ این کار چقدر زمان‌بر است و اصلا فایده دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید شکایت کنید بله . مدت زمان آن قابل پیش بینی نیست . به کارشناس ارجاع میشود و هزینه را باید پرداخت کنید