مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حقابه

با سلام اراضی کشاورزی روستا دوقسمت جنوب شرقی وغربیست که از هر طرف دو جوی آب از رودخانه روستای بالا دست وصل وانتها از هر طرف به روستایی در 5 الی 6 کیلومتر پائینتر ادامه دارد که بیش از نیم قرن است هر سه روستا آب در ان بهره برداری میکردم حال هر دو روستای پایی دست ارائه سند کردن و80درصد آب را میبرن در صورتی که از ابتدای ساکن برابر استفاده میکردیم الان کشاورزی ما به چالش کشیده شده واب کم داریم لطفا راهنمایی فرمایین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با تهیه استشهادیه به اداره امور اب و اداره جهاد کشاورزی و بخشداری و فرمانداری مراجعه کنید این چهار مرجع وظیفه دارند حقوق می گیرند از بیت المال که اینیجور مشکلات مردم را حل و فصل کنند