مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

سلام و خسته نباشید
بنده ی مدتیه با اقایی اشنا شدم و ایشون متاهل هستن اما در تماس اول اشناییمون ایشون گفتن قصد جدایی دارن و اختلافات و تعصبات خانوادگی نمیذارن جداشه و با همسرشون همیشه مشاجره و دعوا دارن و قصدشون طلاقه این اواخر همسر اقا متوجه شدن ک با من ارتباط دارن اقا و دلیل جداشدنو طلاق رو گردن من انداختن گفتن من زیرپای شوهرش نشستم برا طلاق گرفتنش درصورتی ک خودشون مشکل داشتن و من چندین بار پرسیدم بخاطر من جدا میشن یا خودشون ک گفتن ن ما تفاهم نداریم قبل اومدن منم اینا اختلاف داشتن الان اقا میخواد جداشه و درخواست بده خانوم گفته اگ طلاقم بدی از خانومی ک باهاش درارتباطی ینی من شکایت میکنه ایا من راهی برای اثبات بی گناهیم دارم یا چون باهاش درارتباط بودم مجرمم و خانوم میتونه منو بندازه زندان و شکایت کنه ایا اگ خود اقا بگن من تقصیری ندارم دادگاه قبول میکنه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرف تماس تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود

یک وکیل :

سلام
اگه از شما مدرکی داشته باشن میتونن از شما شکایت رابطه نامشروع کنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما مرتکب جرم رابطه نامشروع شده اید و مجازات خواهد داشت و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر صرفاً تماس تلفنی و پیامکی بوده و یا صیغه جاری شده باشد جای نگرانی نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رابطه ای که شما می فرمایید صرفاً چند تماس تلفنی بود خیر

اما اگر با آن شخص ارتباط داشتید شما جرم مرتکب شده اید و تحت رابطه نامشروع امکان شکایت از شما وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه کار درستی انجام نداده اید و باید می گذاشتید اول این آقا طلاق بگیرد بعد با ایشان ارتباط می گرفتید
متاسفانه همسر این شخص می تواند علیه شما شکایت نامشروع کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تازمانی که طلاق نگرفتن همسر اون آقا میتونه علیه شما و همسرش شکایت کیفری کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نمیتواند اقدامی علیه شما داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه صیغه شرعی بوده اید مرتکب جرمی نشده اید
صرف تماس تلفنی رابطه نامشروع محرز نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع ثابت بشه به هر حال شما و طرف مقابل تون به مجازات قانونی محکوم می شوید و فرقی نمیکنه چه کسی پیشنهاد ارتباط را داده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جرم رابطه نامشروع محقق شده است و مجازات دارد