مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به شهر محل سکونت

با سلام خسته نباشی یک سال حبس گرفتم در شهر شیراز که حکم قطعی شده است ‌لایحه دادم به شیراز که در اراک زندگی می کنم ولی جوابی ندادن ‌پرونده به اجرای احکام شیراز ارسال شده که خودمو معرفی کنم شیراز آیا میشه به اراک ارسال بشه پرونده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر با یک وکیلی در شیراز رایزنی نمایید تا پی‌گیر امر دفاع از شما شود