مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم تفکیک زمین توسط شهرداری

سلام
زمینی به متراژ بالای 1500 متر وراثی بین دو برادر که درخواست تفکیک شده است.
شهرداری مدعیست 41 درصد زمین سهم شهرداری می باشد.

لطفا با پاسخ به سوالات راهنمایی فرمائید.

سوال اول
این 41 درصد مربوط به کوچه و خیابانیست که ایجاد و یا عریض می گردد؟
و یا جدا از کوچه و خیابان از زمین باقیمانده نیز سهم میگیرد؟

سوال دوم
این زمین قبلا متراژ بیشتری داشته و توسط شهرداری بابت کوچه و خیابان اطراف از سه طرف برداشته شده است که در آن زمان تفکیکی از سمت شهرداری صورت نگرفته است حال اینکه متراژ اولیه ملاک تفکیک و قدرالسهم شهرداریست یا متراژ کنونی و باقیمانده؟

سوال سوم
این زمین قبلا کاربری کشاورزی داشته و حال به کاربری مسکونی تبدیل شده است و در طرح جامع و تفضیلی شهرداری قراردارد.آیا شهرداری میتواند مدعی گردد که متراژی که قبلا بابت کوچه و خیابان توسط شهرداری گرفته شده بابت تبدیل کاربری بوده است؟
پیشاپیش از صبوری و راهنمایی شما بزرگواران سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد