مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین و حق شهرداری

باسلام
بنده یک قطعه زمین 180 متری از یک زمین 3هزار متری تفکیک نشده در سال 93
خریدم مالک اصلی اقدام به تفکیک نمی کند.
1.اگر بنده اقدام به افراز در اداره ثبت کنم میتوانم جداگانه درخواست تفکیک به شهرداری بدهم؟
2. در صورت افراز و درخواست تفکیک جداگانه، قدرالسهم شهرداری چقدر خواهد بود؟ 43,5 درصد؟! یا به دلیل ابعاد کمتر از 500متر زمین من(180متر) بند 101 مشمول نخواهد شد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا درخواست تفکیک با حد نصاب شوراع وکوچه توسط شهرداری صورت میپذیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید ابتدا از طریق کافی نت ثبت نام سند کنید تا بر اساس نقشه تفکیکی تقاضای افراز بررسی و پذیرفته شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به تنهایی این کار را نکنید بلکه با افراد دیگری که خرید کردند اقدام کنید ضمنا مالک موظف بوده قبل از نقشه کشی و فروش قطعات با شهرداری و اداره ثبت هماهنگ نماید. تخلف کرده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تقاضای افراز متصور است
لکن قدر السهم متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده تفکیک مالک با این شرایط غیر قانونی بوده است و اگر در حال حاضر ملک زمین خالی باشد برای تفکیک ممکن است به مشکل بخورید و شما خودتان نمی توانید به تنهایی اقدام به تفکیک کنید.
می توانید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تفکیک مالک با شرایط توصیف شده ، غیر قانونی است . من حیث المجموع شما خودتان قادر نخواهید بود که به تنهایی اقدام به تفکیک کنید بلکه می توانید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تفکیک مالک با شرایط گفته شده ، غیر قانونی است . لذا شما خودتان قادر نخواهید بود که به تنهایی اقدام به تفکیک نمایید

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام ابتدا درخواست سند بدهید تا مالک شناخته شوید تفکیک به شکلی که گفتید غیر قانونی است بعد از طریق شهرداری پیگیری کنید .در صورتی که کمتر از 500 متر باشه قدرالسهم ماده 101 به تشخیص شهرداری‌ است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اداره ثبت محل بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید تقاضای تفکیک کنید