مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی راکد

سلام یک ماه میشه که حکم انتقال سند ماشین که به نفع من صادر شده رو به اجرا گذاشتم ب و هنوز جوابی برا نیومده تازه امروز توی پنل خدمات قضایی نوشته
پرونده در تاریخ...... به بایگانی راکد پرونده های 20 ساله غیر حضوری دادگستر اق قلا ارسال و ثبت گردید
لطفا راهنمایی کنین باید چیکار بکنم من شهرستان هستم و به شعبه دادگاه دسترسی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید درخواست دهید از بایگانی راکد ثبت شعبه شود و بعد اقدام لازم را انجام دهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام.بهتر است حضوری پیگیری کنید یا
به وکیلی برای پیگیری حضوری وکالت دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه برای شعبه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پیگیری نکنید پرونده شما در بایگانی راکد خمیر می شود لذا ضمن مراجعه به شعبه و اخذ نامه استرداد پرونده از بایگانی راکد از مدیر دفتر شعبه نیز به اداره ارزیابی دادگستری شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید یا حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید و یا اینکه به یک وکیل در شهر مذبور وکالت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید