مشاوره حقوقی رایگان - واریز بیمه عمر بازنشستگان کشوری راه آهن کسی که فوت کرده

پدرم بازنشسته راه آهن هستش فوت کرده مبلغ واریزی بیمه عمر به حساب کل وارث میریزند. راه آهن گفته باید به یک نفر وکالت بدید ما پول میریزیم به حساب یک نفر به حساب کل وارث واریز نمیکنیم؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله اگر تمام وراث به یکی از وراث وکالت در وصول بیمه عمر بدهند فقط،به حساب وی پرداخت خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به یکی از ورثه وکالت بدهید پدر وکالت حدود اختیارات وی ذکر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی ندارد و می توانید به یک نفر وکالت بدهید.
به هر کسی وکالت دهید وظیفه دارد سهم شما را پس بدهد و نمی تواند سهم شما را تصاحب کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توافق بین خودتان به یکی از ورثه وکالت دهید تا پول به حساب آن شخص واریز شود در غیر این صورت اعلام کنید توافق ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا انحصار وراثت نمایید
و سپس باید تمام ورثه به یک نفر وکالت بدهند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همین نحو اقدام کنید اما در بیمه برای هریک از وراث حواله جداگانه صادر میشود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی واریز به نسبت سهم هریک از وراث قانونا منعی ندارد ولیکن جهت سهولت امر پرداخت به یک حساب با اعطای وکالت مطرح شده است