مشاوره حقوقی رایگان - صحت ابرا مهریه

باسلام, بنده مهریه خود را در دفتر اسناد رسمی ابرا کردم, ابتدا از دفتر ازدواج استعلام گرفته شد, زیر استعلام دفتر ازدواج با دستخط خودم نوشتم که بنده با رضایت کامل از سردفتر درخواست کردم که ابرا را برای من انجام دهند و آن را امضا کردم, پس از تنظیم سند, آن را امضا و اثر انگشت الکترونیک ثبت کردم. متاسفانه همسرم در صحت سند و صحت اثر انگشت من شک دارد, البته از طریق سامانه ثنا صحت سند را تصدیق کردند اما میخواستم بپرسم راهی داره که باز هم صحت آن را چک کند و کاملا مطمئن شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
مجدد میتوانید اقدام نمایید و یا اثر انگشت مورد کارشناسی قرار گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفترخانه پیگیری نماید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. طرق موصوف کافی است... نهایتاً می توان اقرارنامه ای نیز تنظیم نمود و در آن، به ابراء قبلی، اقرار نمود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سند رسمی خدشه ای درآن نیست . شک همسرتان بی مورد است. نسخه اس از سند رسمی را تحویلش دهید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی چون از طریق دفترخانه اقدام کرده اید هیچ گونه مشکلی و تعارضی در صحبت سند شما وجود نخواهد داشت و ادعای ایشان کاملا بلاوجه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می توانید اثر انگشت خود را مجدداً کارشناسی کنید و در پرونده مجدد ثبت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ایشان شک دارند از طریق از طریق دفترخانه پیگیری کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیچ گونه مشکلی و تعارضی در صحبت سند شما وجود نخواهد داشت چون در دفترخانه تنظیم شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون ابرا مهریه با سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی انجام شده است پس صحیح میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید در دفترخانه مهریه خود را ابرا نماید و این قابل استناد می باشد

مجید فرهادی

جناب آقای مجید فرهادی :

خیر با مراجعه حضوری به دفتر اسناد رسمی هم صحت اطلاعات سند مجددا تایید میگردد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
هیچ خدشه ای در صحت سند شما وجود نخواهد داشت و ادعای ایشان کاملا بلاوجه است چون سند تنظیم شده در دفتر خانه رسمی است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق همان دفترخانه اقدام نمایید و یا به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام

تأیید دفتر اسناد رسمی بعنوان مرجع رسمی موضوع قابل تردید نیست و استعلام ایشان از دفتر اسناد رسمی موضوع رو منتفی خواهد نمود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابراء به طور صحیح واقع شده است و ادعای همسر تان بلا جهت است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اسناد رسمی قابل انکار و تردید نیست و سندی که در دفتر اسناد رسمی تنظیم میشود یک سند رسمی است بنابراین قابل انکار و تردید نیست