مشاوره حقوقی رایگان - آیا حکم رشد فقط مربوط به موارد مالیست؟

سلام! خسته نباشید، من 16سالمه مادر و پدرم از هم جدا شدن و سرپرستیم با پدرمه ولی با مادرم زندگی می کنم، قصد تعویض مدرسه دارم و مدرسه میگه پرونده رو به هیچ کسی جز پدر نمی دیم، می خواستم بپرسم آیا میشه با حکم رشد، خودم پروندمو بگیرم؟ و دیگه نیازی به پدر نباشه برای این چنین کارها؟
و اگر امکانش هست، مواردی که میشه بدون حضور پدر از حکم رشد استفاده کرد رو توضیح بدید.
خیلی ممنون!

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
حکم رشد صرفا در خصوص مسائل مالی است و در غیر از امور مالی به صرف بلوغ شما میتوانید اقدام کنید به امور دلخواهتان