مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی ناجا

سلام خسته نباشید...بنده سال 79 حین خدمت سربازی در زاهدان در حال انجام ماموریت حین تعقیب و گریز خودروی حامل سوخت قاچاق به علت واژگونی خودروی یگان خدمتی ناجا دچار آسیب نخاعی شده و دیگه امکان راه رفتن نداشته و ویلچر نشین شدم و رای کمیسیون برای اینجانب معلول خدمتی بوده و سوال بنده اینه که آیا نباید بنده جانباز محسوب شوم؟ ممنون از پاسخگوئی شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جانبازی مربوط به رزمندگانن 8 سال دفاع مقدس است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به موجب ماده 128 و بند د ماده 127 ق استخدام نیروی انتظامی ناجا شما جانباز هستید نه معلول خدمتی