مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو از همسر

با سلام. من در سال 97 توسط تعزیرات حکومتی محکوم شده و به این خاطر که تعزیرات ماشینمو توقیف نکنه در دفترخانه سند قطعی به اسمشون زدم وبعدا تعویض پلاک گردید حال با توجه به اختلافات خانوادگی چگونه میتوانم ماشینمو پس بگیرم

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

امکان بازپس‌گیری وجود ندارد زیرا مالکیت خودرو بصورت قطعی انتقال یافته است

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام با توجه به این که ایشان مالکیت رسمی دارند بازپس گیری کار سختی است ولی با داشتن مدارکی مبنی بر پرداخت ثمن معامله توسط،شما و شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ثابت کنید که معامله صوری یا هبه بوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پولی پرداخت نکرد به هبه و رجوع از آن استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
درخواست رجوع از هبه اما تا زمانی که خودرو انتقال داده نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید نتیجه دادگاه قابل پیش‌بینی نیست و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید خودرو را پس بگیرید لیکن باید ثابت کنید انتقال صوری بوده که کمی دشوار است
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر منتقل کرده باشد امکان پذیر نیست
با وجود عین موهوبه قابل رجوع است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت انتقال قطعی امکان استرداد خودرو نمی باشد. ولیکن تحت شرایطی امکان استرداد می باشد و اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مدارک و گفتگوی متقابل است

یک وکیل

با سلام تحت شرایطی با اثبات هبه امکان رجوع از هبه وجود دارد