مشاوره حقوقی رایگان - مغازه در ملک مسکونی

سلام وقت بخیر
منزل ما در یک واحد از ساختمان 4 طبقه است که در نبش یک کوچه قرار دارد. این ساختمان دارای یک باب مغازه تجاری است که سند جداگانه داشته و در اختیار یکی از ساکنین ساختمان است. چندی قبل مالک، مغازه را به فروش گذاشته و شخص جدیدی مغازه را خرید. این فرد پس از خرید مغازه اقدام به ایجاد تغییراتی در آن کرده است، از جمله اینکه دیوار مشترک بین ساختمان و مغازه که نمای ساختمان بوده را تخریب کرده و به جای دیوار کرکره قرار داده است. سوال بنده این است که مالک جدید حق ایجاد این تغییرات را دارد؟ با توجه به اینکه این قسمت ها مرتبط با ساختمان است و نمای ساختمان را خراب کرده است؟ آیا امکان شکایت از ایشان وجود دارد؟ و در صورت شکایت به کدام ارگان باید مراجعه کرد و نتیجه احتمالی چیست؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

ایجاد تغییرات در ساختمان توسط واحد تجاری تغییر نمای ساختمان تغییر مشاعات ساختمان