مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر نمای ساختمان

با سلام. اپارتمان شمالی است بر اپارتمان ده متر است که مجموعه هشت واحدی است واحدها ی شمالی 150 متری است که نمای ساختمان را تشکیل می دهد واحد ها ی110 متری واحدهای پشت هستند که سهمی در نما ندارد هزینه نما ساختمان چگونه تقسیم می شود؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق بند «ح» ماده 4 «آيين نامه قانون تملک آپارتمان ها» نيز، «نماي خارجي ساختمان»، جزوي از قسمت هاي مشترک ساختمان محسوب مي شود. افزون بر اين، ماده 23 «آيين نامه» تصريح مي کند:«در صورتي که مالکين ترتيب ديگري براي پرداخت هزينه هاي مشترک پيش بيني نکرده باشند، سهم هريک از مالکين يا استفاده کنندگان از هزينه هاي مشترک آن قسمت، که ارتباط با مساحت زيربناي قسمت اختصاصي دارد، از قبيل آب ، گازوئيل ، آسفالت پشت بام و غيره، به ترتيب مقرر در ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها ... تقسيم مي گردد.» واحدهای پشت استفاده کننده نیستند سهمی ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه نمای ساختمان برعهده تمام مالکین است و که هزینه ها براساس متراژ واحد ها محاسبه می شود و فرقی نمی کند کدام واحد جنوبی و کدام واحد شمالی است.