مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم نامه زیر

از شهرداری منطقه به معاونت شهرسازي مرکز (با توجه به بند 10صورتجلسه کمسیون ماده پنج، تعداد طبقات بصورت همکف 6طبقه بالای آن برابر ضوابط طرح تفصیلی ذکر شده است که اعلام میدارد 6طبقه طبق ضوابط طرح تفصیلی نمی باشد خواهشمنداست جهت شفاف سازی اعلام نظر فرمائید.)
*******
جواب شهرسازی:با توجه به بند اشاره شده طبق ضوابط طرح تفصیلی موافقت گردیده است
********
متن صورتجلسه:درخواست همکف 6طبقه با پیش آمدگی 70٪در زیر زمین و طبقات در جلسه مطرح و برابر ضوابط و مقررات طرح تفصیلی مصوبه موافقت بعمل آمد.کلیه تبعات حقوقی برعهده‌ شهرداری میباشد.*****
اما یک نفر در شهرداری قبول نمی‌کند و می‌گوید برابر طرح تفصیلی 5طبقه باید بدهیم. لطفا راهنماییم فرمائید.
******
اطلاعات ملک:بافت فرسوده،تامین پارکینگ،رضایت محضری از کليه مجاوران که تعداد طبقات مجاوران نیز 7و6 طبقه می باشند.گذر 10 متری
الان تکلیف من چیست با تشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع شما تابع قوانین و مقررات شهرداریست . اگر شهرداری برخلاف قوانین عمل نموده قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است .