مشاوره حقوقی رایگان - کیفری _صدور رای

با سلام و خسته نباشید
شکایت کیفری تخریب و ضرب و جرح در درگیری و متهم هم از بنده شاکی میباشد و هر دو طول درمان داریم الان دوماه است که پرونده تکمیل است اما قاضی رای صادر نکرده و با مراجعه بنده به ایشان گفتند یا سازش کنید یا برای هر دو زندان مینویسم که من گفتم سازش با ایشان ندارم و دیه و ضرر و زیان بابت تخریب ماشینم میخواهم و من هم خسارت ایشان را میدهم اما همچنان به پرونده من رسیدگی نمیکنن الان تکلیف من چیه چیکار باید بکنم و یا به کجا مراجعه کنم از زمان درگیری 16 ماه میگذرد دیگر مهم نیست زندان بدهد یا نه فقط میخواهم هرچه زودتر تمام شود.
با تشکر و سپاس از زحمات شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" هر چند سؤال تکراریست با این حال در فرض سؤال همانطور که قاضی محترم دادگاه فرموده اند یا می باید سازش کنید و یا هر دو متهم به میزان جرم ارتکابی مجازات خواهید شد . اگر قصد سازش ندارید می باید منتظر صدور حکم بمانید و راه حل دیگری ندارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سازش نمایید بهتر است در غیر اینصوررت منتظر باید بمنید تا صدور رای

یک وکیل

پرونده شما هنوز در مرحله دادسرا است و صدور رای نشده شما می بایست اثبات نمایید که شروع درگیری از طرف مقابل بوده و شما دفاع از خود کرده اید پیشنهاد بنده صلح و سازش همانند دیگر دوستان است در غیر اینصورت از خود دفاع نمایید
در صورت تمایل می توانین با بنده تماس بگیرید