مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره منزل

سلام، صاحبخانه من بابت تمدید اجاره نامه مبلغ هشتاد میلیون تومان اضافه تر از سال قبل، از بابت ودیعه درخواست کردند،
ایشان بدلیل اینکه شهرستان هستند از من خواستند تا مبلغ ودیعه را بصورت چک به برادرشان تحویل بدهم،
و البته گفتند بوسیله واتساپ کتبا اجازه پرداخت به ایشان را میدهند،
سوالم این هست که پرداخت من به برادر ایشان از نظر قانون چه شرایطی دارد ایا اینکار در زمان که مشکلی باشد برای من پرداخت به صاحبخانه محسوب میشود آیا؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا اگر برادر ایشان وکیل رسمی موجر باشد شما میتوانید به وکیل پول پرداخت کنید وگرنه باید منتظر عواقب آن باشید . موجر میتواند از همان شهرستان وکالت محضری به برادرش بدهد یا شماره حساب خودش را بدهد