مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد بین مستاجر وموجر

سلام. بنده به عنوان مستاجر قراردادی یک ساله با صاحبخانه بسته ام پس از حدود 5 ماه به علتی شخصی یک ماه قبل از خواستم که قرارداد را فسخ کند ایشان قبول کردند و گفتند فصل انتقال نیست از من خواست خودم مستاجر جدید پیدا کنم بعد از 2هفته 2 مستاجر را با همین مبلغ خودم پیدا کردم و با صاحبخانه قرار گذاشتند که بعد از چند روز متوجه شدم با آنها قرارداد نبسته علت را جویا شدم متوجه شدم که کرایه بیشتری را طلب کرده و من جای دیگری قولنامه کردم ولی صاحبخانه پول پیش من را نمیدهد چیکار باید بکنم و یک سوال دیگر پول بنگاه صاحبخانه را من باید بدم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این کار شما اشتباه بوده است . تا موقعی که قرارداد اجاره به تراضی کتبی طرفین اقاله و تفاسخ نشده است ، قرارداد اجاره همچنان پابرجا و دارای اعتبار است و مستأجر ملزم به پرداخت اجاره بها خواهد بود و مؤجر نیز تکلیفی به پرداخت قرض الحسنه مستأجر تا موقع انقضاء مدت یا اقاله قرارداد اجاره نخواهد داشت . ضمن اینکه در قرارداد های اجاره چاپی اتحادیه صنف مشاوران املاک ، پیش بینی شده چنانچه هر یک از طرفین تقاضای فسخ قرارداد اجاره را داشته باشد می باید یک ماه اجاره بها را به عنوان خسارت فسخ قرارداد به طرف دیگر بپردازد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه شما نمی توانید کاری از پیش ببرید و می باست تا انقضای مدت و یا فسخ قرارداد منتظر می ماندید ضمنن خسارت یک ماه نیز بر عهده کسی است که فسخ ناشی از عمل اوست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.تا انقضا یکسال کاری نمی توانید انجام دهید مگر اینکه موجر را بتوانید راضی کنید و با شما مساعدت داشته باشد.