مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

باسلام بنده به همراه 4نفر دیگه از یک شرکت شکایت کردیم همگی باهم یک دادخواست ثبت نمودیم دادگاه شکایت مارو رد کرده والان ما می‌خوایم در مهلتی که داده برای تجدیدنظر خواهی به رای اعتراض کنیم آیا یک نفر از ما 5 نفر به رای اعتراض کنه کافیه یا اینکه هر 5نفر باید به رای اعتراض کنیم و در دفتر خدمات قضایی حضور داشته باشیم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع دادخواست و خواسته خواهد داشت

ولی ظاهرا شما میتوانید با تتظیم یک لایحه تجدیدنظرخواهی و ذکر اسم تمام خواهان ها ، تجدیدنظرخواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتی یک نفر نیز می تواند اعتراض نماید البته فقط اعتراض ایشان بررسی می‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همگی ضمن یک دادخواست مجددا تجدیدنظرخواهی کنید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به موضوع شکایت شما دارد ولی اصولا هر کدام شکایت کنید فقط در مورد او مسأله تجدیدنظر میشود مگر موارد با هم ارتباط داشته باشد