مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر مزایده

سلام
درخواست فروش ملک مشاع دادم و دستور فروش از دادگاه گرفتم. ملک 3 دانگ 3 دانگ با یه نفر دیگه شریکم و در مزایده ملک را خودم برداشتم ایا باید نهایت بعد یک ماهرکل مبلغ را واریز کنم یا فقط 3 دانگ شریکم را؟ ایا به دستور فروش نیم عشر تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با موافقت قاضی اجرای احکام ، فقط قیمت سه دانگ را باید به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

و مبلغ هزینه های انجام مزایده و نیم عشر از مبلغ کسر خواهد شد و باقیمانده به طرف مقابل پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم می بایست تمام مبلغ را واریز نمایید

نیم عشر را نیز باید بپردازید

و بعد از آن می توانید مبلغ خود و پرداختی ها را دریافت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پرداخت حقوق دولتي و نيم عشر بايد پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ هزینه های انجام مزایده و نیم عشر از مبلغ کسر خواهد شد و باقیمانده به طرف مقابل پرداخت خواهد شد