مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو متوفی

باسلام پلاک ماشین به نام پدر است در قید حیات نیست پلاک چه جوری بگیریم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست گواهی حصر وراثت کنید و سپس با موافقت دیگر وراث اقدام به تعویض پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس از تمام ورثه وکالتنامه بگیرید
و بعد مالیات بر ارث پرداخت نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما را کامل متوجه نشدم اما در صورت نیاز به انحصار وراثت دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پلاک به نام یک نفر صادر می شود ولی سند آن را می توانید مشاعی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وراث باید نسبت به فک پلاک اقدام نمایند