مشاوره حقوقی رایگان - متراژ کم واحد بعد از تحویل

سلام. من اپارتمانی خریداری کرده ام به متراژ 65متر که در قولنامه قید شده بود یک واحد اپارتمان به متراژ حدودا 65 متر و ملاک سند ثبتی ولی در سند 63/33 است و بنگاه دار و فروشنده طفره میروند از پرداخت وجه و منو با صاحب سند تا روز دفترخانه روبرو نکرده و بعد از گفتگو با سازنده اصلی گفتند من تمام مدارک و نقشه را تحویل بنگاه دار داده ام الان من میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید دادخواست بدهید اما گرفتن نتیجه بستگی به قولنامه شرایط قولنامه متن سند رسمی انتقال و خیلی چیزهای دیگر دارد.