مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

با سلام خدمت اساتید بزرگوار. در مزایده ای محکوم له خانه ای را به مبلغ و متراژ کارشناسی شده بابت طلبش قبول نموده است، حال پس از گذشت یکسال و نیم، کاشف بعمل آمده که ملک مذکور در طبیعت از متراژ کارشناسی در آگهی مزایده حدود 35 متر کمتر است، حال نه اجرای احکام پاسخ درستی می دهد و نه کارشناس رسمی. خواهشمند است در صورت امکان راه حل لازم را مبذول فرمایید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد نتیجه ای نگیرد جهت راهنمایی نیاز به توضیحات هست با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید درخواست ابطال مزایده را مطرح نمایید

یک وکیل :

سلام دادخواست مطالبه مبلغ کسری متراژ با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد شما بررسی و سپس دادخواست مناسب انتخاب شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک و بررسی دقیق تر مدارک دارد تا اظهار نظر کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از کارشناس شکایت نمایید و مطالبه خسارت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست بطلان مزایده را مطرح نمایید یا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع را از طریق اجرای احکام میتوانید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه مبلغ کسری متراژ با جلب نظر کارشناس را مطرح نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، امکان ابطال مزايده بايست بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگرقبل از انتقال سند بوده مطابق ماده 142 قانون اجرای احکام مدنی در دادگاه به اعتراض رسیدگی می شود اما اگر پس از انتقال سند باشدصرفا میتوانید بهای اضافی را مطالبه و مستردکنید واز موحبات ابطال مزایده نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مجدد مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت