مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ساختمان

با سلام و احترام بنده در تاریخ 1400.2.10 یک واحد آپارتمان با قرارداد عادی پیش خرید کردم که در قرارداد حدودا 100 متر قید شده است.ولی بعداز پرداخت 70درصد ثمن‌ قرارداد در حین ساخت وتفکیک بندی واحدها متوجه شدم(البته با مترکشی خود سازنده)واحد 75متر شده است.بنده از پرداخت اقساط توافق شده به علت کسری متراژ امتناع کردم.و فروشنده حاضر به قبول عدم وفای به عهد نمی باشد.چه کاری میتوانم آنجا دهم.با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا قرارداد پسش خرید باید در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود و شما باید طبق مفاد و تعهدات خود عمل نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید بررسی گردد تا پاسخ مناسب ارائه گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یا معامله را فسخ نمایید یا اقساط را پرداخت نمایید و بعد از مشخص شدن ، متراژ واقعی اپارتمان ، دادخواست مطالبه وجه اضافی پرداخت شده ، طبق قیمت روز آپارتمان ، را نمایید
اصولا در زمانی که اقدام به پیش خرید کرده اید ، در نقشه مورد تایید شهرداری ، متراژ واقعی ، مشخص شده است و فروشنده هم باید طبق همان متراژ ،
اپارتمان را پیش فروش نماید و اینکه 25 متر متراژ کم بشود امکان ندارد مگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید قیمت روز متراژ کسری را مطالبه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید یا معامله را فسخ نمایید یا اقساط را پرداخت نمایید و بعد از مشخص شدن ، متراژ واقعی اپارتمان ، دادخواست مطالبه وجه اضافی پرداخت شده ، طبق قیمت روز آپارتمان ، را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اولا ملاک متراژ صورتمجلس تفکیکی ست نه متراژ شما یا سازنده
ثانیا در حال حاضر نمی توانید به صرف کسر ممتراژ از اجرای تعهدات خودداری کنید بلکه یا باید قرارداد را فسخ کنید یا تعهدات و اقساط را پرداخت کنید و در نهایت کسر متراژ را از سازنده مطالبه کنید ...