مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سود تاخیر

با سلام و عرض ادب
1سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید
یک خودرو که مثلا قرار است اول مهر تحویل دهند و دارای سود مشارکت و تاخیر است، تا چه زمانی سود مشارکت براش حساب میشه از چه زمانی سود تاخیر در حالت های زیر:
1اگه دعوت نامه مثلا شهریور بیاد و بزنه تحویل 4ماه بعد
2 اگه دعوتنامه خودش هم با تاخیر بیاد و بزنه تحویل 4ماه بعد
و اینکه بین زمان تکمیل وجه تا زمانی که میگن مثلا 4ماه دیگه میدیم سودی تعلق میگیره؟و کلا ملاک محاسبه سود تاخیر زمان درج شده تو حواله اولیه است که مثلا1مهر بوده یا زمانی که تازه تو دعوتنامه میگن که چهار ماه بعدترش میدیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به قرارداد واگذاری خودرو دارد و از عمومات قانونی خارج است