مشاوره حقوقی رایگان - آیا پروانه کسب مغازه برای وثیقه یک سال زندان قبول میشود

خانم بنده بابت نفقه ازم شکایت کرده قاضی یک سال برام حبس تعزیری بریده الان برای یک سال حبس وثیقه پروانه کسب میتونم بزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با قاضی پرونده صحبت کنید.
اگر حکم محکومیت صادر شده باشد بابت مرخصی می توانید از وثیقه استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر مقام قضایی و نوع پروانه کسب دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر بسته به نظر قاضی دارد بعیداست