مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و احترام
چند ماه پیش فردی به درب منزل مراجعه کرد و مدعی شد که چند ماه قبل در کرج به فردی تصادف کرده ام و محل حادثه را ترک و فرار کرده ام با توجه به اینکه بنده هیچ ترددی در محدوده استان البرز نداشته ام و ماشین کاملا سالم و بدون خط و خش است به صحبتهای فرد اهمیتی ندادم ایشان اصرار داشتند که من به درب منزل مراجعه و ملاقات حضوری با نامبرده داشته باشم که بنده در مقابل اصرار ایشان پافشاری و خودداری کردم و ایشان من را تهدید به توقیف ماشین کردند. دیروز فردی از کلانتری حصارک با من تماس گرفتند خود را سرگرد خورشید نیا معرفی کردند و گفتند که از شما به جرم سرقت و تصادف و فرار از محل تصادف شکایت شده و باید هر چه سریعتر به کلانتری مراجعه کنید و وقتی من توضیح دادم که من هیچ تصادفی نداشته ام و در محدوده کرج هم رفت و آمد ندارم و این تصادف مربوط به من نیست ایشان هم من را تهدید به توقیف خودرو کردند. و هر چه اصرار کردم که نام فردی که مدعی است من تصادف کرده ام را بگوید باز هم خودداری کردند و هیچ اطلاعاتی هم ندادند.
با توجه به اینکه هیچ شکایتی در سامانه ثنا برای من ثبت نشده است و ابلاغ الکترونیک هم برای من نیامده است لطفا بفرمایید که من باید چه کار کنم ؟ آیا برای اثبات بیگناهی باید اقدام کنم ؟ آیا کسی که مدعی است در تصادف آسیب دیده نباید اقدام به ارایه مستندات و دلایل و شواهد نماید ؟ آیا به همین راحتی می توانند ادعا کنند کسی تصادف کرده و فرار کرده و ادعای خسارت کنند؟ و ایجاد مزاحمت نمایند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حتما به کلانتری مراجعه نمایید و اظهارات خود را در صورتجلسه ذکر کنید

و پرونده توسط کلانتری تکمیل و به دادسرا ارسال خواهد شد

و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و

و شما میتوانید دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما بک پرونده کامل است که برای جواب قطعی باید اسناد و مدارک کامل و دقیق رویت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری مربوطه مراجعه کنید و بعد از ثبت اظهارات خودتان منتظر روز رسیدگی بمانید و از خودتان دفاع کنید
می توانید برای اثبات ادعای خودتان شهود نیز معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری بکنید اظهارات صورتجلسه شود و مطابق قانون کلانتری پرونده را به دادسرای محله ارجاع می دهد د و بعد از آن با داشتن سامانه ثنا برای شما ابلاغ می آید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر سامانه ثنا دارید نگران نباشید اگر شکایتی شده باشد ابلاغ می شود ضرورتی به مراجعه به کلانتری با تماس تلفنی نیست...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سامانه ثنا دارید براساس ابلاغ عمل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فعلا در کلانتری از شما شکایت شده شما باید مراجعه کنید و دفاعیات خود را اعلام کنید پرونده شما بعد به دادسرا می‌ره و آنجا رسیدگی میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا ابلاغ یا احضاریه برای شما نیامده مجبور به پاسخگویی نیستید