مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی همسرم و شکایت از من

باسلام
اخرشب بود روی گوشی خانومم ی تماس مشکوک دیدم ک با جویا شدن علت تماس و هویت مخاطب وارد بحث شدیم و منجر ب این شد ک همسرم سمت اشپزخانه دوویید و باکارد اشپزخانه اقدام ب خودکشی نمود اول رگ دستشو زد ک از شانس بد من چاقو برعکس گرفته بود و نبرید بعدش همون لحظه به بالای سینه خودش ی ضربه از چپ به راست زد ک وقتی زخمشو دیدم علی رغم اینکه توقع داشتم ی خط بلند و ممتد افتاده باشه دوتا خط بالای سینه هاش افتاده بود ک بردمش بیمارستان متوجه شدیم ریه اش از دوناحیه سوراخ شده
وقتیم برگشتم گوشیشو ک توخونه بود چک کردم متوجه شدم بهم خیانت کرده و تصمیم ب طلاقش گرفتم
حالا بعد از گذشت چندماه از من شکایت کرده ک من زدم و حتی رفته نامه پزشکی قانونی هم گرفته
تو دادگاه نامه رو ندادن من بخونم اما اینطور ک متوجه شدم پزشکی قانونی براش زده دو زخم جائفه و....
حالا اینطور ک پیداست تشخیص پزشکی قانونی بر علیه منه
چکار باید بکنم؟
تنها مدرکی ک دارم اینکه نزد پزشک بیمارستان اقرار به خودکشی کرد
این پرونده اگر ب ضرر من تموم بشه علاوه بر دیه سنگین حق طلاق و تمکین هم ب نفع خودش تموم میکنه
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
اگر خودزنی باشد توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد
و شما میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید
و