مشاوره حقوقی رایگان - برگشت مال

سلام
پدر بنده در دوران خردسالیم فوت کردند ( قبل از انقلاب ) و عمویم تمام اموال را صاحب شده و چیزی از آن را به من و برادرم ندادند. پس از گذشت این همه سال تازه متوجه شدیم که تعدادی سند املاک شاهنشاهی به اسم پدرم در اداره ثبت وجود دارد. با توجه به اینکه عموی بنده هم فوت کردند و املاکش یا به فرزندانش رسیده و یا مقداری را به فروش رسانده، آیا با این مدارک میشود کاری کرد که مقداری از این اموال به ما برگشت کند ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اسناد ثبتی باطل نشده باشد و در تصرف عمویتان باشد میتوانید با انحصار وراثت به اداره ثبت مراجعه و انتقال قهری بگیرید. یا وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با فرض سوال مطروحه با بررسی اسنادی موارد مزبور میتوان نظریه قطعی داد و چنانچه حقوقی از پدر شما به ناحق به برادرشان منتقل شده باشد قابل تامین است