مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر متوفی بازنشسته آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید مادر من ده سال است فوت شده اند اکنون من مطلقه هستم و از جایی حقوق نمیگیرم ایا حقوق دمادر من به من تعلق میگیرد چنانچه اینطور است ایا بعد از برقرار شدن حقوق ایشان معوقه هم دریافت خواهم کرد یا خیر. مادرم بازنشسته اموزش و پرورش بودند.

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر چیزی به شما تعلق نمیگیرد با اینحال از صندوق بازنشستگی بپرسید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه تحت تکفل نامبرده بوده باشید بله امکان برقرای حقوق متصور است