مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت

سلام
بنده 8 سال در یک کارگاه تولیدی بعنوان صندوقدار و مسیول فروش مشغولم، بدون قرارداد کتبی
کارفرما امسال تصمیم گرفت با همه قرارداد امضا کنه، کارگرای جدید مشکلی نداشتن و امضا کردن، من و یکی از همکارام بابت این 8 سال خدمت، هیچ حق و حقوقی اعم از سنوات و عیدی و حق اولاد و اضافه کاری و .... دریافت نکرده ایم
ما گفتیم این 8 سال رو تسویه کنید بعدش میشینیم پای قرارداد
مبلغ پیشنهادی کارفرما نسبت به حق و حقوق واقعی ما، خیلی کم بود
من از یک وکیل در خواست کمک بابت محاسبه حق و حقوقم کردم
کارفرما فهمید و یک هفته پیش گفت 14 میلیون کسری صندوق داری
با اینکه گزارش صندوق رو به صورت روزانه تحویل حسابداری دادیم

کارفرما فاکتورهای فروش ِ نقدی رو معدوم کرده اما در سیستم فروش موجود هستند
الان طرح شکایت کرده و میگه تسویه کامل این 8 سال رو امضا کن و برو

لطفا راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
خب شما هم با مدارک موجود و یا درخواست اخذ نظر کارشناسی از خود دفاع کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیچ وجه تسویه حساب غیر واقعی را امضا نکنید مراتب را طی شکایتی به شورای حل اختلاف کارگری محل اعلام و دادخواست مطالبه حق و حقوق کامل خود را برابر قانون کار برای هشت سال سابقه کار خود درخواست نمایید به هیچ وجه محل کار خود را ترک نکنید تا مشمول ترک کار نشوید در صورت اخراج شما مجددا مراتب را در همان روز و یا در اولین فرصت به شوری حل اختلاف کارگری بصورت شکایت و دادخواست اعلام نمایید و تقاضای بازگشت به کار کنید تا در صورت تمیکن کارفرما به کار خود برگردید و در صورت عدم تمکین از دستمزد مضاعف مقرر قانونی و حقوق مربوطه به اخراج توسط کار فرما بهره مند شوید و ضمن ان مزایای بیمه بیکاری نیز در شرایط اخیر شامل شما گردد .