مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

مستاجر بنده میخواهد ملک را تخلیه کند و به تازگی به بنده اطلاع داده که سقف خانه نم داده بوده و اینو به سرایدار ساختمان آن زمان اطلاع داده بودم و چند بار که مراجعه کردم تا سقف را ببینم هر بار یه جوری پیچونده. حالا هفته بعد موقع تحویل منزله. من باید چیکار کنم آیا میتونم خسارت بگیرم. درضمن مشاور املاکی که قراردادو امضا کردیم فامیله مستاجر می باشد. ملک هم طبقه اخر می باشد و از پشت بام نم گرفته.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر سقف از پست بام نم گرفته خیر چون مستاجر تقصیری در قضیه ندارد و تعمیرات کلی بر عهده موجر است و تعمیرات جزیی بر عهده مستاجر. با توجه به اینکه پشت بام جزو مشاعات محسوب میشود کل مالکین ساختمان باید از عهده هزینه تعمیر برآیند نه فقط شما