مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا

با سلام و عرض ادب
اوایل مرداد ماه امسال 1398 ابلاغیه ای با این مضمون که رای صادر شد ولی با گذشت چند هفته ابلاغیه ای با این موضوع: قرار نهایی / تصمیم نهایی و متن: به پیوست یک نسخه دادنامه به شماره ..................... به حضور ارسال می گردد.
آیا اول ابلاغ رای صادر شد ارسال می شود بعد تصمیم نهایی یا اول تصمیم نهایی گرفته می شود بعد رای صادر می گردد.
با تشکر از راهنمایی تان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تصمیم نهایی در قالب رای صادر میشه . مگر اینکه دو مرحله دادسرا و دادگاه تصمیماتشون رو صادر کرده باشن .براحتی با مراجعه به دفتر شعبه کسب اطلاع کنید