مشاوره حقوقی رایگان - جرائم اینترنتی

سلام من مدتی قبل بدون هیچ شناخت قبلی از مدیر یک پیج ورزشی (فوتبال) ادمین اون پیج شدم، یک هفته بعد پیج هک شد و در نهایت مدیر، پیج رو پس گرفت اما رفتارهای بد اعضا شروع شد و بعد به وضوح مطرح کردند که به بنده شک دارند، من هم ازشون خواستم تا اجازه بدن قطع همکاری کنیم اما نه تنها اجازه نمیدن بلکه با رفتارهای قبلی شون حدس میزنم اگر بی خبر قطع همکاری کنم بیشتر تهمت میزنن، ایا اقدام قانونی میشه در این وضعیت انجام داد؟ (هکر واقعی رو شناسایی کنیم و بنده از اعضا گروه شکایت کنم؟)
برای رهایی از این وضعیت چه کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعنوان ذینفع شکایت کیفری مطرح کنید تا توسط پلیس فتا هکر شناسایی شود