مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری توسط بنیاد مسکن

با سلام
زمین بنده حدود 1000 متر مربع هست در بافت روستایی، حدود 500 متر ازش جدا کردم و پروانه ساختمانی از بنیاد مسکن گرفتم، در زمان اخذ پروانه زمین در طرح هادی با کاربری مسکونی بوده، الان با طرح مصوب جدید کاربری زمین رو تغییر دادن به زراعی، آیا با استناد به کاربری قبلی و پروانه ای که برای 500 متر از زمین دارم میونم به مرجعی شکایت کنم و کاربری کل زمین رو به همون مسکونی تغییر بدم؟ اگر امکانش هست به کدام مرجع باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری زمین از زراعی به مسکونی تغییر کاربری زمین توسط بنیاد مسکن زمین در طرح هادی تغییر کاربری زمین تغییر کاربری زمین