مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه یا اثاث خانه

باسلام و خسته نباشید
خانمم متاسفانه ازم طلاق گرفت و قبل طلاق کل وسایل خونه رو برداشته در صورتی که اون بعنوان جهیزیه از خونه پدریش 4قلم بیشتر نیاورده در اینجا چندتا سوال واسم مطرح شده 1.آیا میتوانست بدون اجازه وسایل خودم رو برداره(درضمن من فاکتور خرید وسایل را دارم) 2.آیا برادر و خواهر خانمم حق کمک به همسرم در جابه جایی وسایل خانه را داشتند؟ 3.این خانم کلا جهیزیه رو بخشیده همچین حقی داشت که ببره 4.آیا وسایلم پس داده میشود ممنون میشم جواب بنده را بدهید.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات می توانید لوازمی را که متعلق به شماست استرداد نمایید

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام میتوانید با ارایه فاکتور وسایل مربوط به خود اقامه دعوی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید