مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن موتور خودرو

سلام بنده یک خودرو خریداری کردم که حدود یک ماهه که الان بردیم تعویض پلاک که گفتن ماشین موتورش تعویض غیر قانونیه باید کلا موتورش تعویض بشه بصورت قانونی که صاحب ماشین اینو به من نگفته بود الان من میتونم فسخ معامله کنم و خسارات رو بگیرم ازش؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما مهم است می توانید به استناد خیار عیب فسخ نمایید