مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور بدون مجوز

سلام بنده به علت فرسودگی موتور گلف مدل 92 از سایت آگهی یه موتور گلف مدل 96 پیدا کردم و خریدم و رو ماشین نصب کردم حالا میخوام بفروشم میگن این موتور تو سیستم ثبت شده که اوراقی هست یک نفر و پیدا کردم‌ که شماره موتور قبلی و رو این حک میکنه و میگه عمرا متوجه نمیشه راهنمایی رانندگی میخواستم بپرسم اگه اینکار وکنم و متوجه بشه راهنمایی رانندگی عواقبش چیه ؟ ارزش داره یا نه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد