مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با عرض سلام
من موجر هستم که ملکم رو به مدت دو سال به مستاجر دادم و دو ماه قبل از پایان قرار دادش اعلام کردم که خودم برای استفاده شخصیم میخوام به خونم برگردم چون خودم اجاره نشین هستم مارو فریب داد و بعد از پایان قرار داد تخلیه نکرد و 4 ماه که ازش میگذره و هیچ اجاره ای هم پرداخت نمیکنه از طرفی هم مدام دنبال اتو گرفتن و تهدید کردن هست خونه ما دو طبقه هست و یکی از طبقه ها که خالی شده و قصد داشتم با فرزند متاهل هم هر دو وارد خانه شویم اما به علت ایجاد مزاحمت مستاجر موفق نشدیم به محض نزدیک شدن به خونه شروع به فحاشی میکنه و شکایت هم کردیم تو این مورد و بعلاوه به علت نداشتن یکی از امضاهای شاهد مجبور شدیم به اتحادیه املاک مراجعه کنیم شکایت رو از اونجا شروع کردیم و وقتی رسید به دادگاه مستاجر رفته یه شعبه دیگه و اعتراض گذاشته و به نفعش صادر کردن در صورتی که من چهار تا دلیل خوب و محکم دارم برای اینکه حکم تخلیه ملکم رو بگیرم 1 ندادن اجاره به مدت 4 ماه 2 اذیت و آزار صاحب خانه و همسایگان و داشتن استشهاد محلی 3 نیاز شخصی خودم و فرزند متاهلم به خونه 4 نیاز به تعمیر منزل ما فقط یه جلسه نهایی غیر حضوری برامون گذاشتن و نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید