مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه نکردن مستاجر بعد از اتمام قرارداد

سلام
مستاجری دارم که یک هفته از تخلیه آپارتمان میگذره ولی تخلیه نمیکنه ومیگه بخاطر شرایطی که براش پیش اومده وباخانمش مشکل جدایی دارند نمیتونه خانه را تخلیه کنه ومیگه طبق تصمیم سران قوا مستاجر میتونه 25 درصد کرایه را افزایش بده من هم کرایه را افزایش میدم ولی تخلیه نمیکنم در صورتی که فرزند خودم نیاز به خانه داره و وسایل خانه اش را آورده خونه ما ومنتظر تخلیه آپارتمان من هست حالا من به سایت ها مراجعه کردم تصمیم سران قوا که این آقا میگه مربوط به قرار دادهای بعد از اردیبهشت 1401 می باشد ولی قرارا داد خونه ما در تاریخ بهمن 1400 بسته شده لطفا راهنمایی کنید مرا که چطوری میشه شر این آقا را کم کرد وشکایت که من انجام بدم تا به نتیجه برسه چقدر طول میکشه ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.