مشاوره حقوقی رایگان - خالی نکردن آپارتمان پس از اتمام قرارداد

با سلام سوال مربوط به اجاره یک واحد مسکونی در 1401/02/05 و اتمام در تاریخ 1402/02/05 می باشد جهت تخلیه حدود یک ماه قبل از اتمام قرارداد پیامک زده شد به جهت متولد شدن فرزند ایشان در دهه سوم فروردین 1402 پس از صحبت تلفنی حدود 40 روز تعامل کرده ولی قراردادی نوشته نشد سپس تلفنی در تاریخ 1402/02/21 اطلاع داده شد که لطفا محل مورد اجاره را تخلیه نمایند جواب دادند از شنبه 1402/02/23 به دنبال تهیه محل جدید می روند پس از یک ماه در تاریخ 1402/03/22 مجددا تماس گرفته شد گفتند تا شنبه 1402/03/27 خونه خودشان را اجاره داده یا می فروشند و بنده هم منتظر جواب ایشان هستم تصور می کنم که دارد وقت می خرد چرا در آن یک ماه قبل هیچ کاری نکرد و چون ایشان بدون قرارداد نشسته و من هم جای دیگر مستاجر هستم و باید تخلیه کنم بهترین راه ممکن برای تخلیه آپارتمان رو لطفا بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

از شورای حل اختلاف دستور تخلیه بخواهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شورای حل اختلاف محل در خواست تخلیه ملک به علت انقضای مدت قرارداداجاره تقدیم نمایید ، از طریق دفاتر خدمات قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست درخواست تخلیه داشته باشید یا توسط وکیل اقدام نمایید