مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر چاه فاضلاب مشترک بین 2 بلوک

با سلام مالک 1واحد 80 متری در مجتمع مسکونی 200 واحدی با 10 بلوک در تهران هستم چاه فاضلابی که بایکی از بلوک های مجاور مشترک است پر شده و باعث ترک خوردن دیوار پارکینگ بلوک ما شده و آب به داخل پارکینک راه پیدا کرده برای هزینه ترمیم چاه بلوک مجاور میگوید ما پول نمیدهیم وهنوز بعد 10 ماه چاه درست نشده و خطر نشست ساختمان وجود دارد چه باید کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تامین دلیل کنید و از شواری حل اختلاف تقاضای کارشناس کنید و کارشناس به محل می آید و برآورد میکند که آیا بلوک مجاور مقصر هست یا نه و برآورد هزینه میکند و شما برای مطالبه می توانید به شورای حل اختلاف شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا تامین دلیل کنید و سپس دادخواست الزام به انجام تعمیرات و بازسازی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه سپس می توانید الزام آنها را بخواهید یا اینکه خودتان هزینه کنید و سپس به میزان سهم آنها دادخواست بدهید.