مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو خریداری شده

سلام. من سه روز پیش ماشین ام وی ام ایکس 33خریدم الان بعد از سه روز ماشین کلا تو راه خاموش شد و معلوم شد که خرج موتور اساسی دارد و الان من شکایت بکنم میتونم خرج ماشین بگیرم؟ فروشنده به من وکالت داده برای سند و تعویض پلاک که قرار بود این هفته انجام بشود که ماشین کلا موتورش ایستاد تعویض پلاک نشده فعلا.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بدون اینکه دست به تعمیر خودرو بزنید آن را کنار گذاشته از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل با نظریه کارشناسی نمایید به استناد خیار عیب معامله را فسخ و خسارات بگیرید و یا ارش عیب بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را بگیرید .
اگر خیارات ساقط شده باشد کاری نمیشه کرد مگر اینکه خیار تدلیس باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما ابتدا تامین دلیل انجام دهید ماشین توسط کارشناس کارشناسی‌های لازم صورت گیردسپس می‌توانید با توجه به نظریه کارشناسی رسمی دادگستری خودرو فسخ یا ضرر و زیان خود را تماماً مطالبه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید اظهارنامه فسخ و سپس طرح دعوی تنفیذ فسخ نمایید و یا مطالبه خسارت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به فسخ یا مطالبه تفاوت قیمت اقدام کنید