مشاوره حقوقی رایگان - آیا شخصی بعنوان موکل میتواند بصورت محضری به شخصی وکالت دهد که در دادگاه از طرف ایشان طرح دعوی کند

با سلام. آیا موکل بصورت محضری میتواند به شخصی وکالت دهد که در امور طرح دعوی در دادگاه اقدام کند و آیا آن وکیل میتواند وکالت فوق را به وکیل دادگستری توکیل کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قسمت دوم سؤال صحیح است .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درمحاکم قضایی وکیل باید وکیل دادگستری که بامشقت پروانه وکالت گرفته باشدولاغیر،لیکن باوکالت مدنی یاهمان محضری اگراختیاراخذوکیل دادگستری داشته باشدمی توانداقدام نماید.موفق باشید