مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

سلام بنده ضامن همکارم شدم و همکارم خودش کسر اقساط و چک دادن به بانک من فقط سفته امضا کردم و همکارم اقساط را پرداخت نکرده و بانک بدون هماهنگی با من از حسابم پول برداشت کرده آیا من از بانک می تونم شکایت کنم که چرا بدون اخطار از حساب من پول برداشت کرده و را حلش چی می باشد و راه حل شکایت از همکارم نیز چگونه است که طی تماس با همکارم گفتن هر کاری می خوای بکن. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر نیازی به اخطاریه بانک به شما نبود و برداشت وجه صحیح هست در موقع امضا قرارداد ضمانت تعهد دادین که وجه رو در صورت استنکاف وام گیرنده بپردازین. ولی در مورد دوم میتوانید با ارایه دادخواست مطالبه وجه تا میزان کسر شده از حقتان مطالبه کنید. بالطبع بهتر هست منتظر بمانید تا رقم قابل توجه شود و یکجا اقدام کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم