مشاوره حقوقی رایگان - حبس در خانه و عدم ازادی در خروج خونه

من زنی مطلقه هستم 23 سالمه و فرزندی ندارم با خانوادم زندگی میکنم پدر من این حق و اجازه رو داره ک من از خروج از منزل ب تنهایی یا به کار نرفتن و ادامه تحصیل اجازه نده ؟؟ اصلا زن مطلقه نیاز ب اجازه پدر داره واسه زندگیش ؟؟میشه راهی جلو پام بزارید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما آزاد هستید کسی نمبتواند مانعی ایجاد کند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
....